Leveringen

Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst

 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België, Nederland en Frankrijk.

 

De levering gebeurt door GLS of Bpost en duurt onder normale omstandigheden 1-3 werkdagen. Soms kan er een extra verzendkost bijgerekend worden. Dit komt meestal voor bij minder courante artikelen of artikelen die niet op stock zijn en moeten besteld worden bij onze leverancier. Wanneer de bestelde artikelen niet op stock zijn en dus moeten besteld worden, is het mogelijk dat de levertermijn sterk uitloopt van de normale levertermijn.

 

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

 

De bestelde artikelen worden enkel verstuurd wanneer de betaling is geslaagd en u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Beanbrew Co. mag bestellingen weigeren te versturen wanneer de klant niet heeft betaald of niet akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden.

 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Beanbrew Co. .

 

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Beanbrew Co. was geboden.